Time table

 

Lieve vrienden en vriendinnen,

We volgen allemaal het nieuws, we zitten allemaal met onze neus op de feiten en we hebben er allemaal mee te maken… alle grootschalige evenementen t/m 1 juni mogen nog steeds niet plaatsvinden dus ook wij kunnen niet feesten aankomende zaterdag. Wij hebben de afgelopen tijd alles op alles gezet om zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen communiceren voor jullie en dat is gelukt!

Het Broodrooster Indoor Festival is verplaatst naar zaterdag 31 oktober, uiteraard vertrouwd in de Cruise Terminal Rotterdam. Alle gekochte kaarten zijn uiteraard geldig voor deze nieuwe, spetterende editie! Wij hebben nu nóg meer tijd om er echt een keihard succes van maken en dat gaan we doen ook!

We snappen dat er voor nu misschien wat vragen zijn, we vragen om jullie geduld want we zijn op dit moment druk bezig met het hele circus te verplaatsen en alles wat daarbij komt kijken.

Aangezien we zaterdag niet met zijn allen kunnen dansen in de Cruise Terminal en het advies is om thuis te blijven, hebben we wat leuks voor jullie. Wij gaan van 20:00 tot 22:00 uur met live stream online via onze Facebook pagina, om jullie toch nog een beetje ‘feest’ te brengen in de huiskamer. Leuk toch?!

Op naar 31 oktober, samen met onze beste vrienden en vriendinnen! Samen met jullie gaan we er een geweldig indoor festival van maken, nu al zin in!

Voor nu goed op elkaar letten, dan kunnen we snel weer genieten…

Met feestelijke groet, het Broodrooster Team